Ons Bedrijf

Als kwaliteit telt

Tuinservice Bindels is een vertrouwd adres voor al uw groenadvies, ontwerpen van tuinen, park en landschappen, tuinaanleg, zwembadaanleg, (zwem)vijvers, tuinonderhoud, boomverzorging en beplanting.

Ons familiebedrijf bestaat sinds 1995 en is uitgegroeid tot een solide onderneming.

Wij werken met vakbekwaam personeel en beschikken over een allround machinepark. Wij kunnen alle voorkomende tuinwerkzaamheden voor u uitvoeren in eigen beheer. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van exclusieve tuinen waar de wensen en ideeën van de opdrachtgever harmonieus in samensmelten. Buitengewoon genieten in uw eigen groene oase waar al uw wensen met gevoel worden toegepast. Van restauratie en renovatie tot nieuwe tuinaanleg en meer!

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.

Inspiratie opdoen! Kijk en geniet.

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken of bel 06-53389101