Historisch groen

Als kwaliteit telt

Tuinservice Bindels werkt tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers, het doet ons dan ook genoegen dat wij onderstaande relaties als referenties mogen noemen. Wij hebben voor onderstaande relaties diverse werkzaamheden uitgevoerd.

 

Tuinservice Bindels is een vertrouwd adres voor al uw groenadvies, ontwerpen van tuinen, park en landschappen, tuinaanleg, tuinonderhoud, zwembadaanleg, boomverzorging en beplanting.

Ons bedrijf bestaat sinds 1995 en is uitgegroeid tot een solide onderneming.

Wij werken met vakbekwaam personeel en beschikken over een allround machinepark. Wij kunnen alle voorkomende tuinwerkzaamheden voor u uitvoeren in eigen beheer. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van exclusieve tuinen waar de moderne en historiserende tuinkunst met gevoel worden toegepast. Van restauratie en renovatie tot nieuwe tuinaanleg en meer!

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Tuinservice Bindels. Specialisten die zich bezig houden met onderzoek naar en restauratie, renovatie en vernieuwing van historisch groen en hedendaags groen.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.

 

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken of bel 06-53389101