Restauratie, renovatie, zwembaden en nieuwe tuinaanleg
Home » Zwembaden

Zwembaden

Tuinservice Bindels verzorgt voor u de volledige aanleg van uw zwembad of zwemvijver. Van vergunning aanvraag en grondwerk tot en met het inwerking stellen van de technische ruimte en de solar-afdekking.

Uw zwembad kan in uw nieuw aan te leggen tuin, maar ook in uw bestaande tuin, worden ingepast. Wij verzorgen alle voorkomende werkzaamheden welke nodig zijn om uw nieuwe zwembad volledig te integreren in uw tuin.

Wij werken uitsluitend met materialen van topkwaliteit, zoals Pompen van Hayward en Speck, inbouwdelen en zwembadverwarming van Hayward, folieliners van Alkorplan en Elbe. Alles op maat gemaakt, bouwkundige zwembaden, maar ook het plaatsen van prefab baden behoort tot de mogelijkheden.

Daarnaast kunnen wij u ook alle toebehoren leveren, zoals afdekkingen voor zomer/winter, chloortabletten, vlokmiddel, anti groen/alg, overwinteringsvloeistof, enz.

Zwembad zomer of winterklaar maken? Vraag naar de mogelijkheden!

Wilt u een gesprek, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.

    DSC_0320

Afbeelding 1    Afbeelding

DSC_0319    DSC_0191

DSC_0130    DSC_0217

DSC_0815